بهترین هارد درایوهای 2019: برترین درایوهای HHD برای کامپیوتر و لپ تاپ
گزینههایی با ارزش و گنجایش زیاد
هر چند هارد درایوهای این لیست، مثل هاردهای SSD پرسرعت نیستند؛ اما بسیار ارزانتر بوده و ظرفیت بیشتری دارند. مسلماً در سیستمی مثل یک اولترابوک نمیتوانید بهترین هارد درایو را پیدا کنید اما وجود آنها به عنوان یک درایو جانبی مفید است – بخصوص اگر دادههای زیادی برای ذخیره یا پشتیبان گیری دارید.
مناسب بودن یک هارد درایو برای شما، اول از همه به این بستگی دارد که قصد انجام چه کاری را با آن دارید. اگر به دنبال بهترین هارد درایو برای کنسول بازی هستید، احتمالاً باید یک درایو 2 و نیم اینچی یا یکی از بهترین هارد درایوهای اکسترنال را انتخاب کنید. اما اگر قصد تهیه یک کامپیوتر عالی برای گیمینگ را دارید، به فضای بیشتری نیاز خواهید داشت و باید هاردی را انتخاب کنید که فضای بسیار زیاد – و همینطور سرعت بسیار زیادی – داشته باشد. بنابراین نیازهای کاربران و گزینههای موجود در بازار بسیار متنوع هستند و ما هم این مطلب را تهیه کردیم تا در این انتخاب به شما کمک کنیم.
بهترین هارد درایو: Seagate BarraCuda
-RPM بالا و قیمت پایین
-اینترفیس: SATA 6 گیگابیت بر ثانیه | ظرفیت: 2 تا 3 ترابایت | کش: 64 مگابایت | RPM: 7200
-کم هزینه
-سرعت چرخش بالا
-کش محدود
هارد BarraCuda شرکت Seagate بدون شک یکی از بهترین هارد درایوهای موجود در بازار به شمار میآید که دلیل این امر سرعت بسیار بالای آن و مناسب بودن هزینه ای است که به ازای هر گیگابایت از آن پرداخت میکنید. مدل 2 ترابایتی این هارد تعادل خیلی خوبی بین کارایی بالا و مقرون به صرفه بودن برقرار کرده است. از آنجایی که در این درایو از پلاترهایی با سرعت چرخش 7200rpm (دور در دقیقه) و از مکانیزم ذخیره دادهها با چگالی بالا استفاده شده است، کامپیوترهای دارای این درایو قادر خواهند بود که اطلاعات را با سرعت بسیار زیادی بخوانند.
بهترین هارد درایو ظرفیت بالا: Toshiba X300
-درایوهایی حجیم با سرعت بالا
-اینترفیس: SATA 6 گیگابیت بر ثانیه | ظرفیت: 4 تا 8 ترابایت | کش: 128 مگابایت | RPM: 7200
-فضای ذخیره انبوه
-سرعت بالا
-گارانتی کوتاه مدت
هر چند در حال حاضر لپ تاپهای Toshiba محبوبیت چندانی ندارند اما Toshiba هنوز هم یک نام بزرگ در عرصه کامپیوتر محسوب میشود و پتانسیلهای زیادی دارد. وقتی بحث بهترین هارد درایوها مطرح باشد درایو Toshiba X300 یکی از درایوهای با ظرفیت و کارایی بالا است که قطعاً ارزش قرار گرفتن در این لیست را دارد. درایوهای X300 قیمتِ "دلار به گیگابایت" مناسبی دارند و در عین حال کارایی خیلی خوبی دارند. این درایوها با سرعت 7200 دور در دقیقه میچرخند و 128 مگابایت کش برای افزایش سرعت دارند. تنها نقطه ضعف این درایوها، گارانتی 2 ساله آنهاست که برای درایوی که قرار است اطلاعات مهمی را ذخیره کند، کم به نظر میرسد.
بهترین هارد درایو گیمینگ: WD VelociRaptor
-چرخش سریع تر، گیمینگ سریع تر
-اینترفیس: SATA 6 گیگابیت بر ثانیه | ظرفیت: 250 گیگابایت تا 1 ترابایت | کش: 64 مگابایت | RPM: 10000
-سرعت بسیار زیاد HDD
-خنک کننده داخلی
-قیمتی مشابه SSD
وقتی قرار باشد یک کامپیوتر مخصوص گیمینگ تهیه کنید، بحث سرعت، اولویت اصلی شما خواهد بود. بنابراین افرادی که برای خرید SSD مقاومت میکنند و علاقه چندانی به این نوع هارد ندارند، باید به دنبال گزینه ای باشند که با سرعت بالاتری کار کند. یکی از این گزینهها WD VelociRaptor است که سرعت چرخش بسیار بالای 10هزار دور در دقیقه را دارد. این درایوها با ظرفیت بیش از 1 ترابایت، امکان ذخیره بازیهایی با حجم بالا را دارند و پلاترهای آنها فوق العاده سریع است که این ویژگی باعث بارگذاری سریع بازیها میشود.
•در زمان نوشتن این مقاله، این محصول فقط در امریکا و انگلیس قابل تهیه است. به خوانندگان استرالیایی توصیه میکنیم نگاهی به درایو Seagate FireCuda داشته باشند.
بهترین هارد درایو مقرون به صرفه: WD Blue Desktop
-ظرفیت بالا، قیمت کم
-اینترفیس: SATA 6 گیگابیت بر ثانیه | ظرفیت: 500 گیگابایت تا 6 ترابایت | کش: 64 مگابایت | RPM: 5400 تا 7200
-گزینه ای متناسب با هر میزان بودجه
-سریع ترین گزینه موجود
-قیمت کمتر در مدلهایی با ظرفیت بیشتر
شرکت Western Digital با لاین هارد درایوهای WD Blue خودش، یکی از بهترینهای این لیست محسوب میشود. WD Blue با داشتن ظرفیتهای متنوعی از 500 گیگابایت تا 6 ترابایت یکی از بهترین انتخابها برای سرهم کردن کامپیوتری با هزینه مقرون به صرفه محسوب میشود. بیشترین بازدهی را با خرید درایوهای بزرگتر خواهید داشت – چون به ازای هر دلار هزینه، فضای ذخیره بسیار بیشتری را در اختیار شما قرار میدهند و اگر به دنبال خرید درایوهایی با سرعت بالاتر هستید، مدلهایی با سرعت 7200 دور در دقیقه هم وجود دارند که قیمت چندان بالایی ندارند.
بهترین هارد درایو ترکیبی: Seagate Firecuda Desktop
-سریع تر از HDD، ارزان تر از SSD
-اینترفیس: SATA 6 گیگابیت بر ثانیه | ظرفیت: 1 تا 2 ترابایت + 8 گیگابایت | کش: 64 مگابایت | RPM: 7200
-افزایش کارایی با تکنولوژی NAND
-پلاترهایی سریع
-نداشتن رقیبی قابل توجه
این روزها، درایوهای SSD توجه زیادی را به خود جلب کرده اند که این موضوع بی دلیل هم نیست. اما اگر به هاردی با حجم و سرعت بالا نیاز دارید، درایوهای هایبرید یا ترکیبی – که حاوی مقدار کمی SSD جهت افزایش سرعت هستند – گزینه بسیار مناسبی محسوب میشوند. درایو SeaGate FireCuda بهترین درایو ترکیبی موجود در بازار محسوب میشود که ظرفیتی تا 2 ترابایت دارد و همچنین 8 گیگابایت کش حالت جامد (solid state) دارد تا دادههایی را که زیاد به آنها دسترسی پیدا میکنید، ذخیره کند و سرعت دسترسی به آنها را افزایش دهد. همچنین، این درایو با سرعت 7200 دور در دقیقه میچرخد و با داشتن 5 سال گارانتی و قیمتی مقرون به صرفه، میتوان متوجه شد که چرا از بهترین هارد درایوهای موجود در بازار محسوب میشود.
بهترین هارد درایو Seagate IronWolf NAS
-فضای ذخیره برای شبکه
-اینترفیس: SATA 6 گیگابیت بر ثانیه | ظرفیت: 6 تا 12 ترابایت | کش: 256 مگابایت | RPM: 7200
-آمادهی RAID
-سریع تر از گزینههای کوچکتر
-قیمت بیشتر نسبت به درایوهای غیر NAS
درایوهای Seagate IronWolf NAS به عنوان یکی از مدلهای پرمیوم (مدلهای برتر) این برند عرضه شدند؛ اما نسبت به درایوهای استانداردی با ظرفیت مشابه، قیمت چندان بیشتری ندارند و وجود مکانیزم NAS در این درایوها آنها را کاملاً ارزشمند میکند. این درایوها میتوانند به صورت 24 ساعته با سرعت 7200 دور در دقیقه کار کنند بدون اینکه نیازی به نگرانی درباره خراب شدن آنها داشته باشید. اگر قصد خرید یکی از بهترین درایوهای NAS برای منزل یا کسب و کارتان را دارید، درایو Seagate IronWolf NAS انتخاب فوق العادهای برای شما محسوب میشود.
بهترین هارد درایو لپ تاپ: Seagate FireCuda Mobile
-افزودن پتانسیل بیشتری به لپ تاپ در مقایسه با یک HDD
-اینترفیس: SATA 6 گیگابیت بر ثانیه | ظرفیت: 500 گیگابایت – 2 ترابایت + 8 گیگابایت | کش: 64 مگابایت | RPM: 5400
-داشتن ظرفیتهایی مختلف
-کارایی بالاتر نسبت به یک HDD
-داشتن حافظه فلش
ارتقای فضای ذخیره اطلاعات در یک هارد درایو میتواند کار سختی باشد؛ چون انجام این کار نیاز به درایوهایی با ابعاد کوچکتر دارد. خیلی از هارد درایوهای 2.5 اینچی جذابیت چندانی برای این کار ندارند چون معمولاً قیمت مدلهای پرسرعت این درایوها بسیار بالا است اما درایو 2.5 اینچی FireCuda از Seagate توازن خیلی خوبی بین این ویژگیها برقرار کرده است. این درایوها باعث شدند راه آسانی برای افزودن فضای ذخیره اطلاعات به یک لپ تاپ فراهم شود و بعلاوه به لطف داشتن 8 گیگابایت حافظه فلش، سرعت بسیار خوبی دارند. گارانتی 5 ساله این درایو نیز یکی دیگر از ویژگیهای قابل توجه آن است.
بهترین هارد درایو کنسول بازی: WD My Book
-برای مواقعی که نیاز به ذخیره فایل تمام بازیهای خودتان دارید
-اینترفیس: USB 3.0 | ظرفیت: 3 تا 20 ترابایت
-ظرفیت بسیار بالا
-ارتقای ساده تر
-سرعت کمتر
معمولاً هارد درایو کنسولهای بازی خیلی سریع با فایلهای مختلف پر میشوند و آپگرید آنها با درایوهای 2.5 اینچی کار سختی است؛ در چنین مواقعی است که ضرورت خرید درایو اکسترنال حس میشود. درایو WD My Book تعادل بسیاری بین میزان فضای ذخیره اطلاعات و هزینه برقرار کرده و فضایی کافی برای ذخیره فایلهای بازی را در اختیار شما قرار میدهد. شاید این درایو با دارا بودن کانکشن USB 3.0 به اندازه درایوهای داخلی پرسرعت به نظر نرسد اما در هر صورت بازیها را اجرا میکند و فضای بیشتری را با قیمت کمتر در اختیار شما قرار میدهد.
بهترین هارد درایو اکسترنال: G-Technology G-Drive
-یکی از بهترین دیسکهای چرخان
-اینترفیس: USB 3.1 (Type-C) | ظرفیت: 4 تا 10 ترابایت
-کارایی فوق العاده بالا
-سازگاری با پورت یواسبی Type-C V-2
-بزرگتر از حد انتظار
خیلی از افراد تصور میکنند که در سال 2019 هارد درایو تبدیل به یک تکنولوژی سنتی و قدیمی شده است. اما درایوی مثل G-Technology G-Drive خلاف این موضوع را ثابت میکند. این درایو اکسترنال نه فقط حجم زیادی را در اختیار شما قرار میدهد – تا 10 ترابایت – بلکه به لطف سازگاری با پورت Thunderbolt 3 حتی میتواند حین کار، لپ تاپ شما را شارژ کند. اگر شما هم MacBook Pro دارید، این درایو یکی از بهترین گزینهها برای شما محسوب میشود.
منبع : Techradar