مجله تکین مال

مجله تکین مال

مجله تکین مال

مجله تکین مال

اپلیکیشنی که برای سانسور اطلاعات مربوط به ویروس کرونا در چین استفاده می‌شد از اپ استور حذف شد

اپلیکیشنی که برای سانسور اطلاعات مربوط به ویروس کرونا در چین استفاده می‌شد از اپ استور حذف شد

اپل صفحه کلید Boom که دارای مکانیزم رمزنگاری است را پس از اینکه منجر به جلب توجه مقامات چینی برای کمک به اشتراک گذاشتن مقاله ای در رابطه با ویروس کرونا شد، از اپ استور چینی خود حذف کرد. در واقع اپلیکیشنی که برای سانسور اطلاعات مربوط به ویروس کرونا در چین استفاده می‌شد از اپ استور حذف شد.

اپلیکیشنی که برای سانسور اطلاعات مربوط به ویروس کرونا در چین استفاده می‌شد از اپ استور حذف شد

شرکت اپل اپلیکیشنی که به کاربران چینی امکان می‌داد سانسور اطلاعات مربوط به ویروس کرونا را دور بزنند از نسخه چینی اپ استور حذف کرد.
Boom the Encryption Keyboard اپلیکیشنی است که متن تایپ شده را رمزنگاری کرده و تبدیل به ایموجی یا الفبای ژاپنی کره ای می‌کند که فقط توسط دستگاه دریافت کننده می‌توان آن را رمزگشایی کرد. رمزنگاری و رمزگشایی هر دو روی خود دستگاه مربوطه انجام می‌شوند تا امنیت اطلاعات حفظ شود.
اما به گفته برنامه نویسآنWang Huiya این اپلیکیشن دیگر در دسترس نیست. وی در توییتر توضیح داد که این اپلیکیشن “صرفاً از اپ استور چین حذف شده و هنوز در سایر مناطق در دسترس است. هر چند این اپلیکیشن اهداف ضد نظارتی نداشته اما باعث شده که چند حساب من در شبکه‌های اجتماعی حذف شود.”
Wang می‌گوید یک ایمیل از طرف اپل دریافت کرده که در آن اعلام شده دلیل این اقدام وجود محتوایی بوده که در چین غیرقانونی است و هنوز در سایر کشورها در دسترس است و کاربران هنگ کنگی هم امکان دانلود آن را دارند.
Wang به وبسایت Quartz اعلام کرد: “هدف من از طراحی این اپلیکیشن این بود که اهمیت حریم خصوصی را به مردم یادآوری کنم و مشتریان مورد هدف من افرادی هستند که بعد از سال ۹۵ یا ۲۰۰۰ میلادی متولد شده اند. به نظر من افراد جوانتر سریع تر ایده‌ها و چیزهای جدید را قبول می‌کنند.” Wang اعتقاد دارد که علت جلب توجه مقامات چینی به این اپلیکیشن استفاده از آن برای به اشتراک گذاشتن یک مقاله از یک دکتر در شهر ووهان بوده که به دلیل اطلاع رسانی به افراد در رابطه با ویروس کرونا مجازات شد.
این تنها مورد از سانسور اطلاعات توسط مقامات چینی نیست. مطالعه ای که اخیراً انجام شده بود نشان داد که دو شبکه اجتماعی محبوب در چین یعنی YY و WeChat هم از به اشتراک گذاشتن کلمات کلیدی مربوط به کووید ۱۹ در این کشور پیشگیری می‌کنند که این اقدام از طریق کنترل بر سرورهای اپلیکیشن یا روی دستگاه خود کاربر انجام می‌شود.

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد